FitWalk Gorinchem

Actief én ontspannen bewegen

Powerwalk

Powerwalk is een combinatie van verschillende sportactiviteiten en bewegingsvormen.
 
Tijdens een Powerwalk training loop je buiten op een stevig tempo. Tussendoor doe je afwisselend oefeningen die je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en balans verbeteren.
 
Een Powerwalk training duurt in totaal een uur, begint met een warming-up en eindigt met een cooling-down. Na afloop drinken we met elkaar een kopje thee. Iedere les is anders, doordat je steeds een andere route loopt en verschillende oefeningen doet. Vaak wordt hier ook muziek bij ingezet. Samen trainen met anderen is gezellig en werkt bovendien heel motiverend.
 
Voor wie?
Voor iedereen die zich fit wil voelen en graag buiten traint! Uitgangspunt is dat je op iedere leeftijd sportief en actief bezig kunt zijn op je eigen niveau. Een groot voordeel is dat Powerwalk je gewrichten, spieren en pezen veel minder belast waardoor je minder kans op blessures hebt.
 
Waarom?
Sporten is gezond, maar buiten sporten is helemáál gezond!
Powerwalk is laagdrempelig en vrijwel iedereen kan het.
 
Locaties en tijden:
Maandag: 9.00 uur Van Rappardhal
Dinsdag: 19.30 uur Van Rappardhal
Woensdag: 19.30 uur Spijksepoort (naast Beterbed)
Vrijdag: 9.00 uur Van Rappardhal
 

Trainers:
Monique den Breejen en Susanne van der Meer

Een proefles is gratis! Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

Mind-Walk

Mind-Walk is een Mindfulness-based programma, in de buitenlucht, waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt tijdens een wandeling van 3 tot 5 kilometer. 

We wandelen met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers in het mooie Lingebos. De training duurt 1 – 1,5 uur en iedere week heeft een ander thema. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. 

De kosten voor de 5-weekse training zijn € 75,00. De eerstvolgende basiscursus start op zaterdag 15 januari om 9.00 uur.
 
 
Mind-Walk is ontmoeten, maar vooral ont-moeten. Even weg van de stress van alledag.