FitWalk Gorinchem

Actief én ontspannen bewegen

FitWalk Power

FitWalk Power is krachtig wandelen, afgewisseld met gevarieerde oefeningen.
 
Tijdens een training lopen we buiten in een stevig tempo. Tussendoor doen we oefeningen die je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en balans verbeteren.
 
De training duurt in totaal één uur. We starten met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Na afloop drinken we met elkaar een kopje thee. Iedere training is anders door de verschillende routes en oefeningen. Samen trainen is gezellig en werkt bovendien heel motiverend.
 
Voor wie?
Voor iedereen die zich fit wil voelen en graag buiten traint! Uitgangspunt is dat je op iedere leeftijd sportief en actief bezig kunt zijn op je eigen niveau. Een groot voordeel is dat FitWalk Power je gewrichten, spieren en pezen veel minder belast waardoor je minder kans op blessures hebt.
 
Waarom?
Sporten is gezond, maar buiten sporten is helemáál gezond!
FitWalk Power is laagdrempelig en vrijwel iedereen kan het.
 
Locaties en tijden
Maandag: 9.00 uur Van Rappardhal
Dinsdag: 19.30 uur Van Rappardhal
Woensdag: 19.30 uur Spijksepoort (naast Beterbed)
Vrijdag: 9.00 uur Van Rappardhal
 

Tarieven
Maandabonnement onbeperkt       € 39,00
Maandabonnement 2x per week    € 36,50
10-Strippenkaart                                € 78,00
Losse les                                             €   8,50
Special                                                 € 16,00

Een proefles is gratis!

 Ga voor meer informatie of aanmelden naar onze shop
 

Trainers
Susanne van der Meer en Monique den Breejen
E-mail: fitwalkgorinchem@gmail.com

FitWalk Mind

FitWalk Mind is een programma, in de buitenlucht, waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt tijdens een wandeling van 3 tot 5 kilometer. 

Ontspannen wandelen wordt gecombineerd met flowbewegingen, bewustwordingstechnieken, meditatie en ademwerk. Je leert om meer in het ‘nu’ te zijn, dit werkt door in je dagelijks leven.

We wandelen met een groep van maximaal 12 deelnemers in het Lingebos. Iedere les heeft een ander thema en duurt anderhalf uur, inclusief een kopje thee.

We bieden een 5-weekse basiscursus, een vervolgcursus en losse Specials aan. De kosten per cursus bedragen € 83,00. Een losse Special kost € 16 per les. Wil je liever een 1-op-1 sessie ervaren? Ook dat kan, vraag ons naar de mogelijkheden. 

De eerstvolgende startcursus begint na de zomervakantie. Geef je naam door als je op de wachtlijst gezet wilt worden voor deze cursus.

Op zaterdag 7 september om 9.30 uur kun je meedoen met onze Special Fête de la Nature in het Lingebos. Klik hier om je aan te melden

𝐅𝐢𝐭𝐖𝐚𝐥𝐤 𝐌𝐢𝐧𝐝 𝐢𝐬 𝐨𝐧𝐭𝐦𝐨𝐞𝐭𝐞𝐧, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐨𝐧𝐭-𝐦𝐨𝐞𝐭𝐞𝐧. 𝐄𝐯𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐝𝐚𝐠.