Leefstijlcoaching - Hormoonbalans

Samen brengen we jouw hormonen in balans

Hoe ga ik te werk?

Het is de bedoeling dat je na mijn begeleiding zelf gezonde keuzes kan maken en beschikt over basiskennis om je lichaam en geest te voorzien van datgene wat het nodig heeft. Daarom zal ik jou gedurende het traject alles over voeding, beweging en stress leren wat je moet weten zodat je uiteindelijk zelf in staat bent om de juiste keuzes te maken.

Stap voor stap gaan we samen kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Kies voor de juiste hormoonbalans met een leefstijl die bij je past. Ieder lichaam en iedere geest is anders, daarom is de coaching die ik geef geheel op maat.

Kennismakingsgesprek

Omdat ik het heel belangrijk vind dat er een wederzijdse klik en vertrouwen tussen ons is, is een kennismakingsgesprek altijd geheel gratis en vrijblijvend. Dit gesprek kan telefonisch, online of al wandelend in het Lingebos of omgeving van Gorinchem plaatsvinden.

Wat kun je van dit gesprek verwachten? We maken kennis met elkaar, ik vertel je alles over mijn werkwijze, mijn begeleidingstrajecten, tarieven, mogelijke vergoedingen en we kijken samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard is er alle ruimte om jouw vragen te beantwoorden.

Duur kennismakingsgesprek: 20 a 30 minuten

Hormoonbalans programma

Voorafgaand aan het intakegesprek stuur ik je een uitgebreid anamnese formulier toe om in te vullen. Daarnaast vraag ik je een aantal dagen een dagboek bij te houden. Hierin houd je bij wat je eet, drink, beweging, slaap en ontspanning.

Tijdens het intakegesprek bekijken we samen hoe jouw huidige leefstijl eruit ziet. We bespreken wat jij daar in wilt veranderen. Daarnaast bekijken we aan de hand van symptomen welke hormonen uit balans zijn. Ook bespreken we het ingevulde dagboek. Zo krijg ik een goed beeld van jouw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren en geef ik je advies op maat.

Aan de hand van alle uitslagen, symptomen en eventuele klachten ga ik vervolgens een advies op maat voor je opstellen.

Jij krijgt meer inzicht in:

  • Welke hormonale disbalans(en) mogelijk bij jou aanwezig is/zijn;
  • Hoe het zit met je energiebalans;
  • Gezond voedingsadvies die bij jou past;
  • Welke voeding je misschien beter kunt mijden;
  • Een voorbeeld dagmenu om je op weg te helpen;
  • Vervangingssuggesties voor je huidige voedingspatroon waar nodig;
  • Eventueel naar wens aangevuld met (voedings)supplementen die jouw lichaam en hormoonbalans kunnen ondersteunen;
  • Stressreductie zoals herstelmomenten creëren daar waar nodig;
  • Inspiratie voor beweging die bij jou past.

Duur intakegesprek: ca 60-90 minuten
Vervolgconsult in het hormoonbalans programma basis:  60 minuten
Vervolgconsults in het hormoonbalans programma uitgebreid: 3x 60 minuten (of naar wens anders in te vullen)

Los consult

Op basis van jouw wensen zullen we de vervolggesprekken vorm geven. Wat heb je nodig? Wat wil je graag bereiken en hoe kan ik jou daarbij helpen? Over het algemeen helpt het om

stap-voor-stap je eetpatroon te veranderen. Soms doe je een inzicht op waardoor eerder eetgedrag ineens niet meer logisch is. Dan gaat het makkelijk. Soms is
eetgedrag lastiger te veranderen. Dan kan het helpen om in kleine stappen te werken.

De vervolgconsulten zorgen ervoor dat je tijdens de periode van begeleiding steeds bij mij terecht kunt. Tussendoor mag je ook altijd contact met mij opnemen wanneer je vragen hebt. Een begeleidingstraject duurt ongeveer 3 maanden. Nadat een periode van begeleiding is afgerond is het mogelijk om nog periodiek een los consult af te spreken.

 

 Duur los consult: 30 of 60 minuten

hand, drops, water

Tarieven

Kennismakingsgesprek

Hormoonbalans programma basis

Hormoonbalans programma uitgebreid

Los (vervolg) consult 60 minuten

Los (vervolg) consult 30 minuten

Boodschappencoach 45 minuten

De genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw o.g.v. artikel 25 Wet OB.

gratis

€ 170

€ 270

€ 60

€ 30

€ 45