Samenwerking

Gorinchem Beweegt

Binnen de gemeente Gorinchem vind je een groot en divers sport- en cultuuraanbod. Ook de activiteiten van FitWalk en Tikva® zijn hierin terug te vinden.

Daarnaast verzorg ik namens de gemeente suikerworkshops op bassischolen in Gorinchem. “Met minder suiker, meer energie!”

Gorinchem gaat voor Gezond!

Iedereen kan gezond leven, ook jij! Gezondheid hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, het zit in de kleine dingen. Kleine stappen maken een groot verschil. Je maakt zelf de keuze, maar je hoeft het niet alleen te doen. Gorinchem Gezond helpt. We stimuleren en faciliteren gezonde keuzes rondom voeding, beweging, zingeving, ontspanning, slaap, verbinding met anderen en met jezelf.
Begin vandaag, want je leeft nu!

Start jouw gezonde leefstijl met Gorinchem Gezond

In evenwicht met Petra
 
Petra van Garderen verzorgt allerlei wellness massages voor diepe ontspanning. Massage op de tafel of stoel over de kleding of met warme geurende massage olie op de huid. Ook met klankschalen.
 
Klankschaalsessies voor twee (partners, vrienden, collega’s of familie) is een fijne manier van samen beleven en ontspannen. Ook samen met je kind kun je terecht voor massage of mindfulness.
 
Ervaar jij veel stress? Boek je afspraak en ontdek dat ontspannen geen werkwoord is, maar een manier van zijn.